Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları tekdüze olarak strüktürlmalıdır. Kapının düzenli çkızılışmasını elde etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet dokumalmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini dokumalış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel hava simultane bapnın mümkün olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Aşağıda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Demetevler mahallesinde mevcut alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına tatminkâr şekilde yangın cıkış bapsı bünyelması gerekmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Satış öncesi bile sizler bâtınin en şayan sistemi sunabilmemiz midein ev ve alışverişyerlerinizde esrarkeşif örgülmalıdır. Kompetan personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere vacip detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak Yangın Çıkış Kapısı ve aklınızdaki istifham işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page